Cocktail-mix: shake-it & make-it

woensdag, 16 mei 2018

10:00 – 14:00

U leert de juiste basistechnieken toe te passen bij het maken en shaken van de meest commerciële cocktails en mocktails. U wordt geïnspireerd en ziet de toegevoegde waarde in combinatie met de kansrijke mogelijkheden van cocktails als impulsproduct. Op professionele wijze bent u na deze inspiratie workshop beter in staat om cocktails te shaken, te presenteren en verkopen.


Omschrijving:
In deze praktische workshop maken wij u wegwijs in de wereld van mocktails en cocktails, als vier seizoenen product, als aperitief, pre-diner en after-diner drank. Na de introductie en geschiedenis van de cocktail volgen alle ins en outs, de zeven basis technieken met de verschillende shakes en bar materialen. Een gespecialiseerde cocktail shaker laat u de toegevoegde waarde met de kansrijke mogelijkheden zien, om cocktails als omzet impulsproduct te promoten en op de kaart te zetten. Vervolgens gaan we zelf aan de slag met het mixen en shaken van diverse alcoholische en non-alcoholische drankjes en brengen wij u de kunst bij van het presenteren, om cocktails tot een ware belevenis te maken. Rendement, kostprijsberekening, praktische verkoop tips en de toegevoegde waarde van cocktail-fingerfood bites, vormen tevens belangrijke aandachtspunten van de presentatie.


Voor wie bestemd:
Voor horecaondernemers en bedieningsmedewerkers, die de groeiende populariteit van verrassende cocktails, als smaak en belevingsproduct, willen promoten en de verkoop bevorderen


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Historische binnenstad Dordrecht

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis), De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Dagen
uren
Minuten
seconden