Meer rendement uit het borrelmoment!

maandag, 28 mei 2018

10:00 – 14:00

Variatie, originaliteit, uitstraling, kwaliteit zijn de belangrijkste aandachtpunten bij de verkoop van hippe en trendy fingerfood-bites. We gaan uw zintuigen dan ook prikkelen tijdens deze enerverende, maar met name inspirerende, demonstratie proeverij. De belangstelling voor borrelmomenten onder het begrip “samen delen”, is dan ook sterk toegenomen, waarbij de mogelijkheden ongekend en onbeperkt zijn.


Omschrijving:


Fingerfood dient in eerste instantie natuurlijk smakelijk te zijn. Maar gasten worden vandaag de dag ook graag verrast in de samenstelling en de presentatie. Wij verrassen u met verschillende hapjes uit de gehele wereld, die in een handomdraai bereid en gepresenteerd kunnen worden. In een praktische presentatie en met een persoonlijke twist, creëren we net dat stukje extra beleving, als onderscheidende factor van de veelzijdige fingerfood-bites. Uw kennis op het gebied van fingerfood variaties wordt geactualiseerd, in combinatie met verrassende presentatietechnieken. En natuurlijk blijven we zoeken naar de beste marges!


Voor wie bestemd:


Deze demonstratie-presentatie is een aanrader voor ondernemers en keukenpersoneelsleden, die meer economisch rendement uit borrelmomenten wil halen.


Events:


Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Segway Rotterdam

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis), De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Dagen
uren
Minuten
seconden