Het variatie gemak van pasta!

woensdag, 6 jun 2018

10:00 – 14:00

Geproefd worden diverse pasta specialiteiten van huisgemaakte kwaliteit. U wordt inzicht gegeven in de inpasbaarheid, toepasbaarheid en kosten analyse van verschillende variatie recepturen die verwerkt kunnen worden op diverse niveaus in de horeca, van catering tot a la carte restaurant.Tevens maakt u kennis met diverse originele Italiaanse recepturen, die de Italiaanse keuken zo populair maken.


Omschrijving:


Met oog voor de Italiaanse keuken wordt u op de hoogte gebracht van het actuele Punto E Pasta assortiment. U maakt proefondervindelijk kennis met de vele varianten pasta die dit concept rijk is. Een selectie van typische en populaire Italiaanse gerechten worden bereid, toegelicht en geproefd.

U ervaart het gemak van het combineren en variëren, met verrassende combinaties van traditionele pasta’s tot culinaire creaties, zoals gebraiseerde kalfswangetjes cremolata, involtini, picatta en saltimbocca en u leert dit te integreren, op diverse niveaus, in de keuken.


Voor wie bestemd:


Horeca – catering ondernemers en koks, met oog voor de mogelijkheden van de Italiaanse keuken


Events:


Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Molens van Kinderdijk

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis), De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Dagen
uren
Minuten
seconden