Inspiratie in en rond het seizoen

woensdag, 20 jun 2018

10:00 – 14:00

U wordt inzicht gegeven in de inpasbaarheid en toepasbaarheid van verschillende seizoensrecepten, onderscheidend in smaakbeleving, toepassingen en presentatie wat de internationale keuken zo populair maakt. Vervolgens kunt u deze kennis praktisch integreren en weet u recepturen in te passen, op diverse niveaus in de keuken.


Omschrijving:

In samenwerking met Unilever Food Solutions organiseren wij een inspiratie proeverij. Tijdens deze presentatie nemen de culinaire chefs u mee in een ontdekkingsreis naar mogelijke smaken, producten en toepassingen.  Deze worden u, rekening houdend met het seizoen, op inspireerde wijze gepresenteerd. Vandaag de dag is niet alleen de smaak van het gerecht belangrijk, zeker de presentatie is bij gasten cruciaal voor het belevingsaspect. De invulling van de kaart is dan ook een afspiegeling voor datgene wat men wil uitdragen. Durf onderscheidend te zijn in smaakbeleving, toepassingen en presentatie. Een restaurantkaart met seizoen inspiratie is een kansrijke kaart en die toegevoegde waarde is een  belangrijke succesfactor, waarmee een ondernemer zich extra kan onderscheiden.


Voor wie bestemd:

Koks en eigenaren, die het als taak zien (of zich meer willen toeleggen) op het integreren van trendy gerelateerde seizoen producten en smaken, teneinde het keukenrendement positief te beïnvloeden.

 

Events:

Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Historische binnenstad Dordrecht

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis), De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Dagen
uren
Minuten
seconden