De Menukaart (Masterclass)

De Menukaart (Masterclass)

Een menukaart is zoveel meer dan alleen een lijst van eten en drinken.

In een goede menukaart zitten tal van psychologische slimmigheden verborgen, met als doel de gast optimaal te laten kiezen. Door steeds een paar aanpassingen in de menukaart aan te brengen, kunt u de keuze van de gast  sturen en levert de kaart meer omzet en dus winst op.

 

Tijdens deze masterclass worden u tips & tricks aangereikt hoe u de menukaart als communicatiemiddel naar uw gasten in kunt zetten, door bepaalde teksten, kleuren en opmaak. U leert de psychologie achter de menukaart. Het helpt u in de verkoop van uw meest winstgevende items en om de kosten in uw bedrijf onder controle te houden.

 

Wij laten u tijdens deze masterclass tevens zien dat menu-engineering een handige tool is om meer inzicht te krijgen in de marge en de winstgevendheid van uw menukaart. Hierdoor bent u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen met betrekking tot uw menu items, de prijzen en uw verkoopstrategie.

 

U gaat, na deze masterclass, uw menukaart vast en zeker meer zien als een marketing- en psychologisch communicatiemiddel naar uw gast toe. Leer hoe u uw gast nog meer kunt verleiden.

 

Bestemd voor: iedereen, ondernemend of werkzaam in de horeca

 

Inschrijven

Bezoekers

(maximaal 2 per onderneming)

Beschikbare Plaatsen: 2
Helaas zijn alle plaatsen voor deze datum volgeboekt.

Datum

12 juni 2023

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
De Schans 2, 2983 GT Ridderkerk (bovenverdieping)
Team Kreko Experience Center

Organisator

Team Kreko Experience Center
Telefoon
06 83 69 83 50
Email
Y.vanwijgerden@experience-center.info
INSCHRIJVEN
QR code

Comments are closed.