Feestelijk keukengemak

Feestelijk keukengemak

 

Gemaksproducten als oplossing voor het tijdsprobleem in de keuken tijdens de feestmaanden. Hoe weeg je het gebruiksgemak van voorbewerkte producten, op een reële manier af, tegen zelfwerkzaamheid?

 

Inhoud en beschrijving:

Hoe weeg je het gebruiksgemak van voorbewerkte producten, op een reële manier af tegen zelfwerkzaamheid? Regenereren is het nieuwe koken. Door te focussen op de hoeveelheid arbeid, in combinatie met kwalitatieve gemaksproducten, houdt u meer ruimte en tijd over voor creativiteit in de keuken. Proefondervindelijk wordt u geïnspireerd in de toepassingsmogelijkheden van gemaksproducten, als oplossing voor het tijdsprobleem in de keuken.

 

Wat gaan we doen?

Met een keur aan ingrediënten, van halffabricaat tot serveer klaar, laten wij u zien hoe u in de keuken, (z)onder (gezonde) tijdsdruk en met voldoende keukenrendement, aantrekkelijke gerechten met een feestelijke toets op de menukaart kunt zetten. Hierdoor kunt u mogelijkerwijze de werkdruk verminderden, zonder dat u concessies hoeft te doen aan de geboden kwaliteit en signatuur.

 

                       

Datum

10 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisator

Team Kreko Experience Center
Telefoon
06 83 69 83 50
Email
Y.vanwijgerden@experience-center.info
QR code

Comments are closed.