Rendement met Loaded Toppings

Rendement met Loaded Toppings

 

De keuze uit producten waarmee je kunt toppen is gigantisch, de manier van toppen oneindig. Met een decoratieve garnering of topping wordt elk gerecht een smaakbeleving, voor alle zintuigen.

 

Inhoud en beschrijving:

Wilt u ook aan de slag met echte rendementsmakers, die verrassend in smaak en een lust voor het oog zijn? Met verschillende toppings creëert u nieuwe smaakcombinaties en speelt u slim in op de smaakbeleving van uw gast. Naast erg populair en lekker zijn toppings ook echte rendementsmakers. Een inspiratie proeverij, met een uitgebreid aanbod aan gerechten en recepturen, voor het smaakvol toppen van pasta’s, friet en aardappelproducten, broodjes en nog veel meer. Zowel vlees als vis, vegetarisch als veganistisch, verrassend en zeker niet alledaags.

 

Wat gaan we doen?

Wij gaan u ideeën en creatieve toepassingen meegeven, die mogelijkerwijze toepasbaar kunnen zijn in uw bedrijf. Hoe kun je op een eenvoudige en snelle manier toppen en een gerecht aankleden tot een volwaardige compositie? Wij laten het u allemaal zien en proeven, met als extra een stukje praktisch keukengemak. Met loaded toppings creëert u in een handomdraai smaakvolle gerechten, met een verrassende smaakbeleving.

Inschrijven

Gratis
Beschikbare Plaatsen: 12
Helaas zijn alle beschikbare plaatsen al bezet. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er onverhoopt iemand uitvallen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Datum

21 november 2022

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
Y.vanwijgerden@experience-center.info
INSCHRIJVEN
QR code

Comments are closed.