Seizoensbeleving met smaken van het najaar

Seizoensbeleving met smaken van het najaar

 

Een uitermate interessante najaar inspiratieproeverij, met een keur aan seizoensgebonden producten, bijzondere smaakcombinaties, opmaaksuggesties en een pairing van verschillende wijnen en seizoenbieren.

 

Inhoud en beschrijving:

Welkom in de herfst, een ander seizoen met andere smaken. Bij de gedachte aan het najaar denken we al snel aan de lekkerste gerechten met een keur aan verschillende (wilde)paddenstoelen, (geroosterde)wintergroenten en wildvlees. Mede hierdoor is het najaar de mooiste culinaire periode van het jaar en de meest favoriete tijd voor de keukenbrigade, gastheren en gastvrouwen. Aan de hand van een thematische proeverij inspireren wij u met seizoensgebonden (gemak)producten en bijzondere smaakcombinaties.

 

Wat gaan we doen?

Wij geven u tijdens deze sessie een keur aan najaar inspiratie mee, die u mogelijk kunt toepassen in uw eigen herfst of najaar menukaart. U zult kennis maken met een aanbod van veelzijdige producten en toepassingsmogelijkheden. Evenals smakelijke bijgerechten, seizoen groenten en het integreren van convenience producten, waardoor u mogelijkerwijze onder gezonde tijdsdruk, aantrekkelijke gerechten op de menukaart te zetten. Wij laten u met bijzondere wijn- en bierparing de smaken van het najaar extra beleven.

 

Geen plaatsen meer beschikbaar

Datum

03 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisator

Team Kreko Experience Center
Telefoon
06 83 69 83 50
Email
Y.vanwijgerden@experience-center.info
QR code

Comments are closed.