maandag, 13 mei 2019

10:00 – 14:00

Dat de keuken van 10 jaar geleden niet meer de keuken van nu is weten wij allemaal wel. Allerlei nieuwe kooktechnieken en foodproducten hebben hun intreden gedaan. Hoe gemaksproducten- en concepten u meer rendement op kunnen leveren.


Inleiding:
Dat de keuken van 10 jaar geleden niet meer de keuken van nu is weten wij allemaal. Allerlei nieuwe kooktechnieken en foodproducten hebben hun intreden gedaan in de hedendaagse keuken. Fabrikanten hebben goed ingespeeld op de vraag naar gemak en het “ontzorgen” van de keuken-brigade. Nieuwe trends zijn ontstaan door het, helaas, missen van nog echte vakbekwame krachten en kunde in de keuken. Thermen als Sous-Vide koken, convenience- en koelversproducten zijn zeer actueel in de keuken van nu.


Beschrijving:
Met deze workshop laten wij u kennis maken met de verschillende facetten in de keuken van nu en die van de nabije toekomst. Een demoproeverij van trendy- en eenvoudig te bereiden convenience producten zodat u zelf de kwaliteit van premium convenience producten kunt zien, proeven en beoordelen. Tevens komt het gebruik van de geavanceerde oven, thermoblender, sousvide technieken, warmhoudlade en 3D foodprinting aan bod.


Voor wie bestemd:
Chef koks, koks en ondernemers, die op de hoogte willen blijven van gemaksconcepten- en producten waardoor u in de keuken meer rendement en rust creëert.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Solextour

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01