maandag, 27 jan 2020

10:00 – 14:00

Wij laten een keur aan hippe en trendy bites de revue passeren, met als doel u te inspireren en te laten zien hoe u, op een eenvoudige manier, leuke gerechten kunt serveren tijdens uw walking dinner, feest, receptie of cateringactiviteit.


Inleiding:
Bites zijn kleine gerechtjes en kunnen afkomstig zijn uit diverse wereldkeukens. Er zijn koude en warme bites. Sommigen worden bereid als voorgerecht, anderen weer als hoofdgerecht en er zijn zelfs dessert bites. Een andere, moderne benaming voor bites is Fingerfood: allerlei gerechtjes die direct met de handen gegeten worden. Tijdens deze presentatie laten wij een keur aan hippe en trendy bites de revue passeren, met als doel om u te inspireren hoe je, op een eenvoudige manier, leuke gerechten kunt serveren tijdens uw walking dinner, feest, receptie of cateringactiviteit.


Beschrijving:
Deze presentatie is uitermate geschikt voor cateraars, feestlocaties, buffetbedrijven en horeca met kleine (terras-)kaart. De presentatie bestaat uit 2 delen. Na ontvangst bereiden wij enkele hartige bites in onze demokeuken. Uiteraard kunt u deze ook proeven en keuren. Na een korte pauze zal het middagdeel bestaan uit zoete bites. Er is volop aandacht voor allerlei garneringen en het gebruik van disposables. Doel van deze presentatie is om u te inspireren in trendy, kleine gerechten voor uw buffet, partysnacks of borrelkaart.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, cateraars, chefkoks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

SS Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, gedurende voorjaar- en zomer te annuleren.

 

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten in najaar en winter 2020, mits de omstandigheden dit dan ook toelaten.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden gedurende het tweede halfjaar van 2020. Wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk!

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden