Zomer en exotisch wild

woensdag, 5 jun 2019

10:00 – 14:00

Een mooi nieuw (zomer-) seizoen breekt weer aan. Voor de meeste koks niet de periode om aan wild te denken. Toch biedt deze periode voldoende inspiratie voor zomer- en exotisch wild.


Inleiding:
Een mooi nieuw (zomer-) seizoen breekt weer aan. Voor de meeste koks niet de periode om aan wild te denken. Toch biedt deze periode voldoende inspiratie voor zomer- en exotisch wild. In samenwerking met Hendriks, onze wild & gevogelte specialist, inspireren wij u met wild- en exotisch wild. Culinair wordt ingespeeld op het gebruiksgemak van deze producten, die ingezet kunnen worden op diverse niveaus. Kortom een inspiratieproeverij voor uw zomerkaart.


Beschrijving:
Tijdens deze workshop zal het wild van het zomerseizoen besproken, getoond en uiteraard geproefd worden. Aan de hand van de diverse menugangen presenteren wij u gerechten in combinatie met passende wijnen.


Voor wie bestemd:
Chefkoks, koks en ondernemers die op de hoogte willen blijven van het zomer- en exotisch wild.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Solextour

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01