Gastvrijheid

maandag, 17 jun 2019

10:00 – 14:00

Een tevreden gast is een ambassadeurs van uw zaak. Voldoende ambassadeurs, dus tevreden gasten, zijn de allerbeste reclame die u zich maar kunt wensen.


Inleiding:
Een tevreden gast is een ambassadeurs van uw zaak. Voldoende ambassadeurs, dus tevreden gasten, zijn de allerbeste reclame die u zich maar kunt wensen. De gastvrijheid van u en uw personeel maken het verschil tussen een gewoon bezoek, of een bezoek met zeer positieve herinneringen. Gastvrijheid begint al bij het ontvangst door de gastheer- of gastvrouw. Het enthousiasme van uw gast is sterk afhankelijk van het enthousiasme van u en uw medewerkers. De passie in het vak, oplettendheid, motivatie, uitstraling, houding en gedrag van iedere medewerker zorgen ervoor dat uw gast zich heeft weten te vermaken. Maar wat betekend dit in de praktijk en hoe zorg je ervoor dat je het verschil maakt.


Beschrijving:
Tijdens deze training worden er, aan de hand van praktische voorbeelden, en oefeningen uitgelegd hoe je gastvrijheid in de praktijk kunt toepassen. Hoe gastvrij zijn wij eigenlijk in ons bedrijf bij het opnemen van de bestelling, het aannemen van een reservering of het serveren van de drankjes ect. Dit is uit te schrijven in z.g. gastvrijheidsstandaarden. Daarin staan de gastvrijheidsregels die iedere medewerker, maar ook nieuwe- personeelsleden, dient te kennen en ze helpt met de gastvrijheid aan tafel. Tevens wordt er in deze training aandacht besteed aan klachten van uw gasten. Hoe gaan u en uw collega’s hiermee om? Met een trainingsacteur gaan we klachten uit de praktijk behandelen en nabootsen. We gaan leren hoe hier professioneel mee om te gaan. Kortom een interessante training die bestaat uit veel theorie- en praktijk voorbeelden.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, leidinggevende- en medewerkers in alle segmenten van de horeca, die meer inzicht willen krijgen wat gastvrijheid nu eigenlijk inhoud.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01