Uitpakken in de feestmaand

maandag, 11 nov 2019

10:00 – 14:00

Heeft u al voldoende inspiratie en ideeën voor de aankomende drukke feestmaand? Wij helpen u graag met heerlijke hapjes, feestelijke gerechten en bijpassende dranken.


Inleiding:
De decembermaand betekent werk aan de winkel! Voor de feestmaand wil iedere kok of ondernemer flink uitpakken en zijn gasten verrassen met gerechten, die niet alleen ontzettend lekker zijn, maar er ook nog eens zeer feestelijk uitzien. Heeft u al voldoende inspiratie en ideeën voor de aankomende feestmaand?


Beschrijving:
Voor de feestmaand geven wij u een keur aan inspiratie. Wij reiken u verschillende ideeën aan met verrassende concepten en producten. Geven u tips en tricks over sfeervolle tafelaankleding, inspiratie voor feestelijke gerechten en een keur aan bijpassende (non) alcoholische dranken. Wij laten u graag zien met welke verrassende concepten en producten u er weer succesvolle feestdagen van kunt maken.


Voor wie bestemd:
Voor iedereen, werkend in de horeca, die geïnspireerd wil worden voor de feestmaand


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Openbaar Vervoer Toer

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01