De authentieke smaken van Spanje

woensdag, 5 feb 2020

10:00 – 14:00

Een culinaire proeverij van al het lekkers wat Spanje te bieden heeft. Producten met de echte authentieke Spaanse smaak en zeer toepasselijk voor het populaire tapas- of shared dining concept.


Inleiding:
Een culinaire proeverij van al het lekkers wat Spanje te bieden heeft. Een inspirerende presentatie, met producten voor food-sharing plateau’s en verschillende tapas-gerechten. Zoals heerlijke Jambon Iberico, Fuet en Salchichon worsten, tortilla patata, croquetas, Manchego kaas, authentiek ingelegde sardientjes, calamares, ansjovis, gamba’s en nog veel meer.


Beschrijving:
Tijdens deze overzichtsproeverij komen allerlei echte authentieke soorten Spaanse delicatessen aan bod. Zeer toepasselijk voor het populaire tapas- of shared dining concept. Wij tonen en inspireren u gedurende deze proeverij met culinaire toepassingen uit ons ruime aanbod van typisch Spaanse producten. Spanje is tevens een wijnland bij uitstek, dus ontbreken de temperamentvolle wijnen uit de Spaanse Bodega’s niet. Kortom, een proeverij met een grote variatie aan geuren en bijzondere smaaknuances.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, cateraars, chefkoks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Openbaar vervoer Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01