La Cucina Della Pasta

woensdag, 19 feb 2020

10:00 – 14:00

Pasta gerechten zijn vaak eenvoudig en snel te bereiden en gemakkelijk te combineren met vele andere ingrediënten. Laat u door ons inspireren om meer vernieuwende pastagerechten op de kaart te zetten.


Inleiding:
VHC Kreko draagt, binnen het uitgebreide assortiment, ook een aantal mooie concepten uit, waaronder een ambachtelijk pastaconcept. Dit pastaconcept staat voor smaak in de zuiverste vorm en is van hoogwaardig niveau. Het assortiment bestaat uit verschillende gedroogde-, diepgevroren verse- en gevulde pasta’s en een aantal basis pastasauzen. Maar wat kun je er allemaal mee? Hierbij speelt een stukje culinaire creativiteit een grote rol. Hier willen wij u dan ook graag bij helpen tijdens deze inspiratieproeverij.


Beschrijving:
De Italiaanse keuken is, naast de Franse keuken, de meest bekende cuisine ter wereld. Pizza’s en pasta’s zijn wereldgerechten geworden, die niet meer alleen in Italiaanse restaurants op de kaart staan. Pasta gerechten zijn vaak eenvoudig en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm, maar ook koud lekker, b.v. in een salade. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is ook makkelijk te combineren met talloze andere ingrediënten. Schrijf u snel in en laat u door ons inspireren, om een pastagerecht op uw kaart te zetten.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, chef-koks, cateraars en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Molens van Kinderdijk

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, gedurende voorjaar- en zomer te annuleren.

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten in najaar en winter 2020, mits de omstandigheden dit dan ook toelaten.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden gedurende het tweede halfjaar van 2020. Wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk!

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden