woensdag, 1 apr 2020

10:00 – 14:00

Roosteren is trendy! Tijdens deze inspiratieproeverij brengen wij u op de hoogte van de laatste trends. Om de inspiratieproeverij compleet te maken gaan wij natuurlijk roosteren!


Inleiding:
Het tijdperk van ‘even snel iets op de grill bereiden’ is voorbij. Barbecueën of grillen wordt steeds professioneler aangepakt. Ook in de horeca komt het principe van grillen steeds vaker voor en is een ware trend geworden. Een stukje vlees of vis grillen is heerlijk, maar weet u ook dat er veel groenten zijn die op de BBQ bereid kunnen worden? Technieken als warm- of koud roken voor een extra smaak of slow & low cooking voor een zeer mals stuk vlees zijn zeer populair. Met hout- of houtskool, op gas, direct- of indirect grillen, in een Kamado, smoker of rookoven…. Zoveel verschillende technieken en mogelijkheden komen tijdens deze presentatie aan bod. Evenals allerlei producten om een geweldig roastmenu compleet te maken.


Beschrijving:
Roosteren is trendy! In sommige horecabedrijven heeft het fornuis zelfs plaatsgemaakt voor een grill en is de opkomst van grill restaurants enorm gestegen. De verschillende grill-technieken zoals slow-cooking en roken, de hardware en de te bereiden ingrediënten hebben een enorme metamorfose doorgemaakt in vergelijk met vroeger. Grillplaten- of roosters en open vuur zorgen voor een verfijnde “roast smaak”, die je in een normale pan niet kan krijgen. Daarnaast zien de gerechten die afkomstig zijn van de grill er vaak stuk aantrekkelijker uit. Tijdens deze inspiratieproeverij brengen wij u op de hoogte van de laatste trends, geroosterde gerechten, frisse salades en bijgerechten, allerlei rubs-, kruiden en sausen en natuurlijk bijpassende alcoholische- en non-alcoholische dranken. En om de proeverij compleet te maken gaan wij natuurlijk roosteren!


Voor wie bestemd:
Ondernemers, chef-koks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Horeca stadswandeling Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip