Over de top!

maandag, 23 mrt 2020

10:00 – 14:00

Met een decoratieve garnering- of topping wordt elk gerecht een smaakbeleving voor alle zintuigen. Gebruik je een eetbare of niet-eetbare garnering, heeft je gerecht een sterke- of milde garnering nodig?


Inleiding:
Dit keer een presentatie met wel een zeer bijzondere titel “Over de Top!”. Een inspiratie workshop waar wij het over ‘toppings’, of anders gezegd ‘garneringen’ gaan hebben. Een ondenkbaar iets in de hedendaagse horeca- en foodbranche. Functioneel als smaakmaker of als garnering van een gerecht of drankje. Met een decoratieve garnering- of topping wordt elk gerecht een smaakbeleving voor alle zintuigen. De keuze uit producten om te toppen is gigantisch, en de manier van toppen oneindig. Of het nu gaat over een smakelijk broodje, een koele coup ijs, een verse pizza, een zoete verassing voor bij de koffie of een prachtig dessert, toppen is een must!


Beschrijving:
Het kan best lastig zijn om een gerecht te garneren of te toppen als je dat nog nooit hebt gedaan. Gebruik je een eetbare of niet-eetbare garnering, heeft je gerecht een sterke- of milde garnering nodig, welke kleur of structuur past bij je gerecht. Garneren is in de meeste gevallen een eenvoudige, kleurrijke- of smakelijke toevoeging naast, op of bij je gerecht serveren. Met deze inspiratie dag willen wij u ideeën- en creatieve toepassingen meegeven die zeker ook in uw bedrijf toepasbaar zijn. Tevens zullen wij een stukje keukengemak en de toepassingen van convenience behandelen. Hoe kun je op een eenvoudige- en snelle manier een convenience product “aankleden” tot een volwaardige compositie? Wij laten het u allemaal zien.


Voor wie bestemd:
: Ondernemers, chef-koks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Segway tour Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip