Wereldse keukengemakken

maandag, 16 mrt 2020

10:00 – 14:00

Tijdens deze inspiratie dag gaan wij over grenzen en nemen wij u graag mee op een culinaire wereldreis met verrassende innovaties en een keur aan inspiraties.


Inleiding:
Dat de keuken van tien jaar geleden niet meer de keuken van nu is, dat weten wij allemaal. Een bijkomend probleem is momenteel het grote tekort aan ‘handjes’ in de keuken. Hierdoor hebben allerlei nieuwe kooktechnieken en (convenience) producten hun intrede gedaan. Noem het ‘keukengemak’ om de hedendaagse keukenbrigade te ontzorgen. Ook de gasten van tegenwoordig zijn veranderd. Ze worden graag verrast met fusion gerechten en wereldse smaken, die bijna niet meer op uw menukaart mogen ontbreken.


Beschrijving:
Het thema van deze presentatie verhult dat we dit keer over de grenzen gaan. Tijdens deze inspiratie dag nemen wij u graag mee op een culinaire wereldreis. In samenwerking met Verstegen Food-service brengen wij u verrassende innovaties en een keur aan inspiratie om uw (kleine) kaart naar een hoger niveau te tillen, met creatieve- en wereldse keukengemakken. Gerechten uit de Oosterse- of Mexicaanse keuken, maaltijd salades met een twist, klassiekers 2.0, verschillende broodjes en seizoensgebonden producten, ze komen allemaal aan bod tijdens deze inspirerende presentatie.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, cateraars, chef-koks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

SS Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip