Uw kaart als verkoopmiddel

maandag, 6 apr 2020

10:00 – 14:00

Naast het leveren van mooie kwalitatieve gerechten, gastvrijheid en een goede service, zijn er meer elementen die omzet verhogend kunnen werken. Een daarvan is de menukaart


Inleiding:
De kracht van een menukaart wordt door veel ondernemers of koks nog vaak onderschat. De menukaart is wel degelijk een belangrijk middel voor een eerste bedrijfsindruk. Een “goede” menukaart kan het verschil maken. Tijdens deze training worden u tips & tricks aangereikt hoe u de menukaart als communicatiemiddel naar uw gast kunt inzetten doormiddel van tekst en/of opmaak. Leer vandaag de psychologie achter het opstellen van een menukaart om zo meer omzet en marge te kunnen behalen.


Beschrijving:
Met een professionele en goed doordachte menukaart onderscheid u zich. Een menukaart is meer dan alleen een opsomming van dranken en gerechten. In een goede menukaart zitten tal van psychologische slimmigheden verborgen, met als doel: de gast optimaal te laten kiezen en tevreden is. Door een aantal aanpassingen in de menukaart, kunt u meer omzet en marge genereren en in de keuze van uw gerechten sturen.


Mail uw menukaart naar onze gastvrouw of neem uw menukaart mee naar de training. Deze worden door onze trainer bekeken en mogelijk voorzien van wat concrete tips.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, bedrijfsleiders, chefkoks en koks

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01