In de hoofdrol: de aardappel

maandag, 20 apr 2020

10:00 – 15:00

Wilt u geinspireerd worden op het gebied van gourmet of loaded fries en wilt u meer rendement ? Dan is deze inspiratie excursie bij Farm Frites iets voor u!


Inleiding:
Er is veel te vertellen over de aardappel. Vandaar dat wij deze boeiende excursie, in combinatie met (heel) veel inspiratie, organiseren naar één van de grootste aardappelverwerkende bedrijven van ons land, Farm Frites. In vrijwel elke tak van de huidige foodbranche komen verschillende aardappelspecialiteiten voor. De consument van nu wil steeds verrast worden. Vandaar dat producenten hier steeds op in spelen en telkens nieuwe varianten introduceren, met de aardappel, in al zijn verscheidenheid, in de hoofdrol.


Beschrijving:
Tijdens deze excursie nemen wij u graag mee op ontdekkingstocht, waarbij u alles komt te weten over de aardappel. Van de verschillende rassen, de duurzaamheid en hoe ze uiteindelijk verwerkt worden tot de talloze producten, die verkrijgbaar zijn. Daarnaast willen wij u graag inspireren met verrassende mogelijkheden om de verschillende aardappelspecialiteiten een finishing touch te geven, veelal op basis van stoverijen, toppings en een grote variëteit vernieuwende sauzen. Natuurlijk kunt u deze creaties, tijdens een proeverij, ook zelf ervaren en proeven. Wellicht iets voor uw nieuwe kaart?


Voor wie bestemd:
ondernemers en geïnteresseerden, werkzaam in de foodbranche


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Farm Frites
Molendijk 108
Oudenhoorn, 3227 CD

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip