De smaken van het najaar

maandag, 12 okt 2020

10:00 – 14:00

Het najaar is één van de mooiste culinaire periodes van het jaar.. Voor ons dé uitgelezen kans om u te inspireren met al het moois wat dit seizoen bieden heeft.


Inleiding: A
ls je denkt aan het najaar, dan denk je al gauw aan wild- en gevogelte, paddenstoelen en pompoenen, warme volle wijnen en uiteraard heerlijk najaar-bier. Dé mooiste culinaire periode van het jaar en het favoriete seizoen voor de keukenbrigade. Aan de hand van een uitgebreide proeverij zullen wij u tijdens deze masterclass inspireren met seizoensgebonden producten, bijzondere smaakcombinaties en wijn- of bierpairing.


Beschrijving:
Deze masterclass is uitermate geschikt voor de keukenprofessional, die inspiratie zoekt voor de nieuwe herfst- of najaar kaart. Aan bod komen veelzijdige seizoenproducten en toepassingsmogelijkheden. Evenals betaalbare- en smakelijke bijgerechten, souvide bereide seizoen groenten en het gebruiksgemak van high conveniënce producten. Ook verschillende kooktechnieken, opmaak suggesties en uiteraard pairing met seizoenbieren en wijn/spijs combinaties.


Voor wie bestemd:
(chef-)koks van brasserie tot restaurant en van eetcafé tot catering


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01