Koken anno 2020 ‘met een twist’

maandag, 11 mei 2020

10:00 – 14:00

Een masterclass die bol staat van inspiratie, de laatste trends en de verschillende technieken van nu. Onderwerpen als verrassende smaken, kookgemakken, toepasbaarheid, presentatie en pairing spelen hierbij een grote rol.


Inleiding:
Wij nodigen u graag uit voor een culinaire- en inspirerende reis door de restaurantkeuken anno nu. Tijdens deze masterclass gaat u ontdekken wat de hedendaagse kooktechnieken zijn, worden primeurgroente- en seizoen gerelateerde producten behandeld. Tevens gaan wij het uitgebreid over “Vega” hebben en tonen wij u het gemak- en nut van convenience producten. Hoe gaat u om met waste-verwerking en nog veel meer. Allerlei onderwerpen en thema’s waar u inspiratie en voordeel uit kunt halen, welke mogelijk bruikbaar zijn binnen uw eigen onderneming.


Beschrijving:
In samenwerking met Unilever Nederland organiseren wij deze masterclass die bol staat van inspiratie, de laatste trends en de verschillende technieken van nu. Onderwerpen als verrassende smaken, kookgemakken, toepasbaarheid, presentatie en pairing spelen hierbij een grote rol. Daarbij tonen wij u moderne kooktechnieken zoals het koken- en roken op BBQ of Grill, het drogen van producten, fermenteren en de Sous-Vide techniek. Wij zullen u verrassen met een proeverij van onder andere enkele klassieke gerechten, maar dan met een moderne twist. Ons doel is om u weer naar huis te laten gaan met en positief gevoel en de nodige inspiratie voor uw nieuwe menukaart of wisselend weekmenu.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, chefkoks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Varen door de Biesbosch

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip