De smaak van toen met chocolade

woensdag, 10 jun 2020

10:00 – 14:00

Het doel van deze inspiratieproeverij is om onze chocoladekennis met die van u te delen. Tijdens deze presentatie laten experts u zien wat je allemaal nog meer met chocolade kunt doen.


Inleiding:
In samenwerking met de firma Callebaut presenteren wij deze bijzondere inspiratie-proeverij die bedoeld is voor de veelzijdige patisseriekeuken. Callebaut is producent van 100% echte Belgische chocolade. De presentatie is uitermate geschikt voor vakmensen- en professionals die hun bekwaamheden bij het bewerken van chocolade willen verbeteren, verbreden en nieuwe trends, technieken en recepten willen aanleren.


Beschrijving:
Het doel van deze presentatie is om chocoladekennis en een berg inspiratie aan u over te brengen. Om in te spelen op de huidige marktbehoeften heeft Callebaut een behoorlijke range aan gebruiksklare- en verkoopklare producten. Tijdens deze presentatie laten wij u zien wat je allemaal nog meer met chocolade kunt doen. Uitgangspunt voor deze inspiratieproeverij zijn klassieke patisserieproducten- of gerechten, maar dan in een modern, gechocolateerd, jasje. We gaan aan de slag met de bekendste – en minder bekende – items uit de veelzijdige patisseriekeuken. Wist u dat chocolade en wijn een prima combinatie zijn? Ook dit onderwerp komt aan bod tijdens deze interessante inspiratieproeverij.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, chocolatiers, patissiers, keukenchefs, bakkers en ijsmakers


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Solextour

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip