De smaak van toen met chocolade

dinsdag, 3 nov 2020

10:00 – 14:00

Een inspiratieproeverij voor vakmensen, die hun bekwaamheden op het gebied van chocolade willen verbeteren en verbreden. En zich nieuwe trends, technieken en recepten eigen willen maken. Deze inspiratie is dé gelegenheid u verder te verdiepen in de patisseriekeuken en chocolade.


Inleiding:
In samenwerking met Callebaut presenteren wij deze bijzondere inspiratie-proeverij, die bedoeld is voor de veelzijdige patisseriekeuken. Callebaut is producent van 100% echte Belgische chocolade. De presentatie is uitermate geschikt voor vakmensen en professionals, die hun bekwaamheden bij het bewerken van chocolade willen verbeteren, verbreden en op de hoogte willen blijven van de allerlaatste trends, technieken en recepten.


Beschrijving:
Om in te spelen op de huidige marktbehoeften heeft Callebaut een behoorlijke range aan gebruiks- en verkoopklare producten. Tijdens deze presentatie laten wij u zien wat je allemaal meer kunt doen met chocolade. Uitgangspunten zijn klassieke patisserieproducten- of gerechten, maar dan in een modern en gechocolateerd jasje. We gaan aan de slag met de bekendste – en minder bekende – items uit de veelzijdige patisseriekeuken. Chocolade en wijn vormen ook een prima combinatie, vandaar wij ook hier de nodige aandacht aan zullen besteden.


Voor wie bestemd:
Brasserie, Restaurant en Catering


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01