woensdag, 17 jun 2020

10:00 – 14:00

Bijpassende bieren bij de lunch of diner zijn nog redelijk onbekend. Een uitgebreide bierkaart is niet iets nieuws in de hedendaagse horeca. Maar waarom wordt er nog maar weinig pairing met bier aangeboden?


Inleiding:
De vraag naar mooie bieren blijft stijgen. Een goede bierkaart is tegenwoordig dan ook onmisbaar voor elk horecabedrijf. Als ondernemer wil je natuurlijk je gasten zo goed mogelijk bedienen. Dit begint met het maken van een weloverwogen selectie uit het enorme bieraanbod. Met deze presentatie helpen wij u graag om meer omzet uit uw bierkaart te halen.


Beschrijving:
Tijdens deze inspiratie dag staat bier centraal. Bijpassende wijnen bij de lunch of diner zijn al sinds jaar en dag bekend. Een uitgebreide wijnkaart is niets nieuws in de hedendaagse horeca. Maar waarom wordt er nog maar weinig pairing met bier aangeboden? Het combineren van bier en spijs is echter geen makkelijke klus. Het is natuurlijk wel zaak dat u goed nadenkt over de combinaties die u maakt. Tijdens deze dag zullen wij u trainen om uw smaak te ontwikkelen door heel bewust te proeven. Het doel is vooral dat zowel de gerechten- als het bier op elkaar afgestemd zijn. Een goede bierkaart helpt uw gast beter kiezen in een optimaal kwaliteitsbier bij hun favoriete gerecht.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, (bier) sommeliers , gastheren en gastvrouwen


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Fietstocht door Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip