woensdag, 24 jun 2020

10:00 – 14:00

Tijdens deze inspirerende en interactieve presentatie beleeft u alles om uw eigen drankenkaart weer up-to-date te maken. De betekenis van mixologie is het creëren van heerlijke cocktail recepten, bij veel horecaondernemers nog redelijk onbekend.


Inleiding:
De betekenis van mixologie is het creëren van heerlijke cocktail recepten. Een groot deel van de hedendaagse cocktailcultuur is bij veel horecaondernemers nog redelijk onbekend. Het is een openliggende markt, die klaar staat om ingevuld te worden. Laat uw gast eens kennis maken met uw hippe en trendy cocktails. Mixologie is niet alleen het mixen van verschillende alcoholische- en non alcoholische dranken, maar ook het gebruik van de juiste materialen en glaswerk. Ook de opmaak en aankleding van de cocktail komen tijdens deze presentatie ruim aan bod.


Beschrijving:
Mixologie is in! Met name de gin-tonic hype heeft meegewerkt om de honger naar cocktailkennis te doen groeien. Voor deze inspiratie dag hebben wij de samenwerking gevonden met distilleerderij Rutte uit Dordrecht. Tijdens deze inspiratie leer je alle tips & tricks met betrekking tot mixologie. Het ochtendprogramma bestaat uit een stukje theorie en basiskennis dranken. Vervolgens inspireren wij u met ideeën voor het komend terrasseizoen en met name de cocktailkaart. In de middag trekken wij de term mixologie wat breder, met all-season restaurant cocktails, maar ook met after-dinner drinks en digestieven. Een inspirerende en interactieve presentatie, waar u zeker bij moet zijn om weer helemaal up-to-date te zijn, om uw eigen drankenkaart samen te stellen.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, gastheren en gastvrouwen, barmannen en barvouwen


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Stadswandeling Dordrecht

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip