Vis, wieren & wijn

woensdag, 1 jul 2020

10:00 – 14:00

In samenwerking met Adri & Zoon uit Yerseke willen wij u uitnodigen voor deze interessante presentatie die geheel in het teken staat van Vis, Wieren en Wijn. U zult huiswaarts keren met een schat aan culinaire inspiratie voor uw nieuwe kaart.


Inleiding:
Er wordt vaak beweert dat witte wijn bij vis- en rode wijn bij vlees hoort. Echter gaat deze regel niet altijd op. Er zijn namelijk heel wat uitzonderingen. Welke wijn je waarbij drinkt, heeft vaak ook te maken met de bereidingswijze, kruiden, bijgerechten en bijvoorbeeld de bepaalde vissoort. Het is een feit dat er ongeveer net zoveel verschillende wijnen als dat er vissen zijn. Tevens is het heel trendy om te koken met zeewieren en algen, ook wel “zeegroente” genoemd. Kortom, voor het team van het Kreko Experience Center voldoende aanleiding om u deze leerzame en inspiratievolle presentatie aan te bieden.


Beschrijving:
In samenwerking met onze partner in vis, schaal en schelpdieren Adri & Zoon uit Yerseke en onze wijndeskundige, willen wij u uitnodigen voor deze interessante presentatie die geheel in het teken staat van Vis, Wieren en Wijn. Wij zullen u inlichten, tonen en uiteraard laten proeven dat deze 3 productgroepen geweldig goed met elkaar te combineren zijn. Voor de inspiratie zullen wij verschillende kleine gerechten bereiden met vissoorten van het seizoen, gaan wij verschillende wiersoorten in de composities verwerken en zullen de gerechten begeleid worden met een proeverij van passende wijnen per gerecht. U zult huiswaarts keren met een schat aan culinaire inspiratie voor uw nieuwe kaart.


Voor wie bestemd:
Ondernemers, chefkoks en koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Varen door de Biesbosch

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip