Vis, wieren & wijn

woensdag, 1 jul 2020

10:00 – 14:00

In samenwerking met Adri & Zoon uit Yerseke willen wij u uitnodigen voor deze interessante presentatie die geheel in het teken staat van Vis, Wieren en Wijn. U zult huiswaarts keren met een schat aan culinaire inspiratie voor uw nieuwe kaart. Inleiding: Er wordt vaak beweert dat witte wijn bij vis- en rode wijn bij vlees hoort. Echter gaat deze regel niet altijd op. Er zijn namelijk heel wat uitzonderingen. Welke wijn je waarbij drinkt, heeft vaak ook te maken met de bereidingswijze, kruiden, bijgerechten en bijvoorbeeld de bepaalde vissoort. Het is een feit dat er ongeveer net zoveel verschillende wijnen als dat er vissen zijn. Tevens is het heel trendy om te koken met zeewieren en algen, ook wel “zeegroente” genoemd. Kortom, voor het team van het Kreko Experience Center voldoende aanleiding om u deze leerzame en inspiratievolle presentatie aan te bieden. Beschrijving: In samenwerking met onze partner in vis, schaal en schelpdieren Adri & Zoon uit Yerseke en onze wijndeskundige, willen wij u uitnodigen voor deze interessante presentatie die geheel in het teken staat van Vis, Wieren en Wijn. Wij zullen u inlichten, tonen en uiteraard laten proeven dat deze 3 productgroepen geweldig goed met elkaar te combineren zijn. Voor de inspiratie zullen wij verschillende kleine gerechten bereiden met vissoorten van het seizoen, gaan wij verschillende wiersoorten in de composities verwerken en zullen de gerechten begeleid worden met een proeverij van passende wijnen per gerecht. U zult huiswaarts keren met een schat aan culinaire inspiratie voor uw nieuwe kaart. Voor wie bestemd: Ondernemers, chefkoks en koks Events: Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen. Varen door de Biesbosch Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, tot een nader te bepalen datum, te annuleren.

 

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten als de situatie dit toelaat.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden en wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk! Uitstel is echter nog geen afstel.

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden