Social Media na Corona

dinsdag, 2 nov 2021

10:00 – 14:00

Social Media wordt meer dan ooit gebruikt en gasten omarmen de nieuwste digitale mogelijkheden en ontwikkelingen. Leer hoe je als horecabedrijf zichtbaar blijft tussen al deze content.


Inleiding:
“How to stay Social”, ook na Corona? Social Mediamarketing werd al steeds belangrijker voor de horeca en door de Coronapandemie is dit alleen maar toegenomen. Tijdens de intelligente lockdown nam in Nederland het gebruik van Instagram gemiddeld met 11% toe en van Facebook met 22%! De verschillende kanalen op Social Media zijn inmiddels krachtige contactpunten geworden, met en voor uw (potentiele) gast. De marketing, communicatie en de Social Mediastrategie moeten daarin mee veranderen. Boodschap en medium moeten relevant zijn, nog beter aansluiten op de behoeften van je gast en je (potentiele) medewerkers, als je gaat werven.


Beschrijving:
Je leert in deze praktijkgerichte presentatie het belang van Social-Media en op welk platform je doelgroep zit. Je krijgt veel praktische tips en trucs voor het gebruik van een groot aantal Social Media platvormen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Het kost veel tijd en het ontbreekt soms aan de praktische kennis om krachtig Social Media Marketing te ontwikkelen. Een extra reden om aandacht te besteden aan het maken, beheren en ook hergebruik van content, zowel in woord als in beeld. Leer alle ins en outs van een winstgevende Social Media Marketing Strategie, zodat je niet alle functionaliteiten zelf hoeft uit te proberen.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01