Over de top!

maandag, 18 okt 2021

10:00 – 14:00

Een praktijkgerichte presentatie, met als thema ‘Over de top’. Laat u inspireren hoe u, met een kleine functionele garneertwist, gerechten naar een hoger belevingsniveau kunt tillen. Met een smaakbeleving, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.


Inleiding:
Een van de keukentrends, met name de laatste jaren ontstaan, is dat er steeds meer aandacht besteed wordt gerechten op te leuken. Wist u dat attractief uitziende en lekker smakende gerechten, op uw lunch- of dinerkaart, door uw gasten veel hoger gewaardeerd worden? De variatie van de toegepaste producten en de eventuele getopte presentatie zijn manieren om uw gerechten naar een hoger belevingsniveau te tillen. Daardoor kunt u uw persoonlijke creativiteit laten zien aan uw gasten.


Beschrijving:
In deze praktijkgerichte presentatie gaan we aan de slag met basisproducten, die veelzijdig getopt kunnen worden, zoals verschillende maaltijdslades, pastagerechten, friet- en broodvariaties. Verrassend veelzijdig en uiteraard gemakkelijk te bereiden, met inspiratievolle toppings die mogelijkerwijze bij uw signatuur passen. Kortom, getopte gerechten en schotels waar uw gasten voor terugkomen.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01