Keukengemakken

maandag, 25 okt 2021

10:00 – 14:00

Tijdens deze praktische presentatie laten wij, met een variatie aan gemaksproducten, de verschillende toepassingsmogelijkheden zien en proeven, voor het ontlasten van de kok in de keuken.


Inleiding:
Het thema van deze praktijkgerichte presentatie verhult dat we dit keer de grenzen over gaan. Fabrikanten spelen hierop in door het op de markt brengen van kwalitatieve en voorbereide gemak producten uit de wereldkeuken. Met de toepassing van deze ready-to-use producten in de voorbereidende keukenwerkzaamheden, kan de kok de keuken op een gecontroleerde en georganiseerde manier ontlasten. Hiermee schrap je veel voorbereidingstijd en krijgt de keuken er een stukje gemak en snelheid voor terug, met uiteindelijk meer rendement.


Beschrijving:
Aan de hand van de menugangen presenteren wij een variatie aan gemak producten uit de wereldkeuken, speciaal voor het ontlasten van de kok in de keuken. Wij verzorgen mogelijke product- en toepassingsinspiratie, om uw keukenuren efficiënt te benutten, zonder dat u in hoeft te boeten op kwaliteit. Vanzelfsprekend spelen we in op het gebruiksgemak van de toegepaste producten, die ingezet kunnen worden in de fastfoodservice tot aan het middensegment horeca.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01