Pimp jouw klassieke desserts

maandag, 15 nov 2021

10:00 – 14:00

Een inspiratievolle presentatie, geënt op de klassieke leest, voor het opnieuw uitvinden van dessertklassiekers en het deconstrueren daarvan. Leer hoe je dessertklassiekers op een andere manier kunt bereiden, met respect voor de toegepast producten.


Inleiding:
Haal nog meer uit de dessertkaart. De dessertkaart is een belangrijk contactmoment voor de totaalbeleving en blijft een van de belangrijkste visuele visitekaartjes van uw zaak. Maar, het is net zoals bij de andere onderdelen van de menukaart, ook bij het dessert draait het vooral om de variatie. Het merendeel van de gasten kiest nog steeds voor (dessert) composities, die herkenbaar en vertrouwd zijn. Vandaar dat klassieke desserts en deconstructies daarvan het nog steeds goed blijven doen op de dessertkaart.


Beschrijving:
Het uitgangspunt van deze praktijkgerichte presentatie is wat je allemaal met chocolade kunt doen. Vooral de toepassing van chocolade brengt een stukje herkenbaarheid met zich mee en voegt enige klassieke dynamiek toe aan een dessertcompositie. Wij gaan aan de slag met nationale en internationale bekende dessertklassiekers, maar dan in een modern ‘gedeconstrueerde, vorm en gechocolateerd jasje. De wijn & chocolade pairing wordt in de praktijk vaak vergeten, vandaar dat wij ook hier de nodige aandacht aan zullen besteden.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01