Wereldse streetfood

maandag, 22 nov 2021

10:00 – 14:00

Een ontdekkingsreis van geuren en kleuren uit diverse landen, met tradionele, eigentijdse en gepimpte streetfood-gerechten uit de wereldkeuken.


Inleiding:
Gaat u mee op reis rond de wereld, aan de hand van verschillende streetfood gerechten? In de horeca is de streetfood-experience een culinaire stroming op zich geworden. Dat vertaalt zich van de straat naar de (menu)kaart. Kijk maar eens hoeveel streetfoodrestaurants en foodhallen zich de afgelopen jaren, overal in het land, hebben gevestigd. Met een beetje eigenheid en creatieve presentatie weet u zich al snel te onderscheiden met (gepimpte)-streetfood gerechten op de menukaart.


Beschrijving:
Uw smaakpapillen worden verwent met verrassende producten en combinaties van ingrediënten, smaken en geuren uit verre oorden. Aan de hand van diverse voorbeelden laten we u zien hoe u, met relatief weinig handelingen, eigentijdse (gepimpte)-streetfood klassiekers, kunt bereiden en presenteren. De focus ligt op vlees-, vis- en veggie gemak producten en bereidingen, geïnspireerd op lokale gerechtjes uit Italië, Spanje, Mexico, Japan en Zuid-Amerika. Na deze inspiratie dag weet u zich te onderscheiden met streetfood-gerechten, die bij uw gasten zeker en vast in de smaak zullen vallen


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01