Grip op uw wijnomzet

maandag, 29 nov 2021

10:00 – 14:00

Meegroeien met de veranderende behoeften van uw gast, hoe speel je als horecaondernemer in op de verschillende trends binnen de wijnmarkt en welke gevolgen heeft dit voor uw wijnkaart?


Inleiding:
Hoe groei je mee met de veranderde behoeften van uw gast, hoe speel je, als horecaondernemer, in op de verschillende trends binnen de wijnmarkt en welke gevolgen heeft dit voor uw wijnkaart? De (nieuwe) gast zoekt steeds meer diversiteit en beleving rondom het aangeboden wijnassortiment. Door de implementatie van een trendy wijnsmaakstijl, afgestemd op de juiste doelgroep, wordt meerwaarde gecreëerd. Een professionele wijnkaart heeft tot doel uw gasten te helpen kiezen, suggesties te geven en te (ver)leiden tot een hogere gemiddelde besteding!


Beschrijving:
De belangrijkste aandachtpunten, die van belang zijn bij het ontwerpen van een professionele wijnkaart, komen aan bod: van hoe leest de gast de wijnkaart, hoe vertaal je wijn en spijs combinaties, tot verschillende psychologische verkooptrucs voor de wijnkaart. U leert de verschillende wijnkeuzen te optimaliseren, van zowel open- en flessenwijn, voor ieder moment, elke gelegenheid en elk budget. U proeft populaire en opkomende (wijn) smaakstijlen, die zich onderscheiden van de (wijn) massa.  Omdat het een omzet bevorderend effect heeft, loont het om te investeren in het verbeteren van de wijnkaart en wordt uw wijnkaart het visitekaartje van uw zaak.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, Zuid-Holland, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01

 

Vanwege de Covid-19 beperkingen worden onze presentaties voorlopig uitgesteld, tot een later te bepalen datum. Het KEC team is volop bezig de juiste invulling te geven aan nieuwe, leerzame en inspirerende workshopsthema’s, in het voorjaar en de zomer van 2022.

 

Zodra de situatie het toelaat worden de nieuwe thema’s gepland en kenbaar gemaakt via onze website.

 

Namens het KEC team wensen wij u een volle eetlepel geluk, een snufje culinaire inspiratie en, als topping, heel veel gezondheid in 2022! We hopen u snel te mogen ontvangen in ons Kreko Experience Center in Ridderkerk