Friandises met chocolade verleidingen

maandag, 5 nov 2018

10:00 – 14:00

In deze presentatie leert u de heerlijkste chocolade friandises te creëren, zoals truffels, lolly’s en wij geven u zoete inspiratie voor diverse Kerstlekkernijen.


Inleiding:


Bij het nagenieten van een diner, met koffie – thee service, is de presentatie van friandises nog te vaak een ondergeschoven kindje. Dat is jammer want gasten herinneren zich deze smakelijke afsluiter het langst! In deze presentatie leert u de heerlijkste chocolade friandises te creëren, zoals truffels, lolly’s en wij geven u zoete inspiratie voor diverse Kerstlekkernijen. De smaakgeheimen van Callebaut ontdekken, proeven en ervaren? Altijd al willen leren hoe u friandises als visitekaartje op de kaart kunt zetten? Waar uw gasten de vingers bij aflikken? Meldt u dan aan voor deze leerzame demonstratie proeverij.


Beschrijving:


Wij demonstreren de geheimen van Callebaut chocolade, waarbij diverse basistechnieken worden uitgelicht, die ten grondslag liggen bij het maken van make-off friandises. U leert chocolade professioneel te bewerken en hoe decoratieve friandises gecreëerd worden, met een huisgemaakte identiteit. Na deze leerzame presentatie bent u beter in staat, op professionele wijze, chocolade friandises samen te stellen. Met praktische tips en tricks leert u zich te onderscheiden met friandises, opdat natafelen voor uw gasten écht een smakelijke beleving wordt.


Voor wie bestemd:


Voor koks en keukenassistenten, die make-off friandises naar een hoger niveau willen tillen, waardoor nagenieten nog lekkerder wordt.


Events:


Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Escape room Rotterdam


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01