Inspiratie rondom het seizoen

woensdag, 14 nov 2018

10:00 – 14:00

Onze culinaire chefs nemen u mee in een ontdekkingsreis naar mogelijke smaken, producten en toepassingen rondom de Kerstmaand.

Inleiding:
Onze culinaire chefs nemen u mee in een ontdekkingsreis naar mogelijke smaken, producten en toepassingen rondom de Kerstmaand. Wij inspireren u met feestelijke en seizoen inspiratie producten en hun toepassingen, zodat u mogelijkerwijze een aantrekkelijke menukaart kunt opmaken. Deze toegevoegde waarde is een belangrijke succesfactor waar een kok zich mee zou kunnen onderscheiden.

Beschrijving:
Uit verschillende invalshoeken worden de verwerkings- en toepassingsmogelijkheden gedemonstreerd van seizoen gerelateerde producten, waardoor uw productkennis geactualiseerd en geoptimaliseerd wordt. U krijgt inzicht in de inpasbaarheid en toepasbaarheid van verschillende variatie recepturen die de feestmaand zo populair maakt. Vervolgens kunt u deze kennis praktisch integreren en weet u recepturen in te passen op diverse niveaus in de keuken.

Voor wie bestemd:
Koks en eigenaren die het als taak zien, of zich meer willen toeleggen, op het integreren van seizoen gerelateerde producten en smaken, teneinde het rendement van de (Kerst)menukaart positief te beïnvloeden.
 

Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Historische binnenstad Dordrecht

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01