Evenement en catering: theorie en praktijk

maandag, 26 nov 2018

10:00 – 14:00

Hoe organiseert men een succesvol evenement? Het lijkt zo gemakkelijk, je regelt wat spulletjes en klaar is je evenement. Toch komt er heel wat meer bij kijken!


Inleiding:
Hoe organiseert men een succesvol evenement? Het lijkt zo gemakkelijk, je regelt wat spulletjes en klaar is je evenement. Toch komt er heel wat meer bij kijken! In deze presentatie doorlopen we alle voorbereidingsprocessen en krijgt u diverse tips en tools die erop zijn gericht om efficiënter en effectiever evenementen te organiseren. In de middag laten wij u kennis maken, in de vorm van een lunchbuffet, met een keur aan buffet componenten met actuele smaakprofielen en de gebruiksmogelijkheden. Een uitgelezen dagdeel om u te verdiepen in cateren met rendement!


Beschrijving:
Waar moet je allemaal aan denken wil je met een evenement succesvol zijn. U leert structuur aan te brengen en uw evenement te plannen als een project. Hoe zit de wettelijke kant van een evenement in elkaar en hoe organiseer je de sales en marketing. U leert hoe men een checklijst en een draaiboek opstelt en het programma van een rode draad voorziet. Ook krijgt het faciliteren van een evenement, catering, materialen en trends binnen de evenementenwereld 2018 zijn aandacht met voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard krijgt u de gelegenheid diverse buffetcomponenten te proeven die gepresenteerd worden in de vorm van een lunchbuffet en leert u met welke convenience producten, in korte tijd, buffetten samen te stellen zijn.


Voor wie bestemd:
Voor ondernemers of bedrijfsleiders die betrokken zijn bij het organiseren en ondersteunen van evenementen, zowel in het klein als groot.   Events: Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Rotterdam Havenrondvaart


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01