woensdag, 23 jan 2019

10:00 – 14:00

Garneren geeft tegenwoordig een functionele toevoeging aan uw gerecht. Een mooie presentatie op het bord is onderdeel van de beleving.


Inleiding:
Garneren geeft tegenwoordig een functionele toevoeging aan uw gerecht. Een mooie presentatie op het bord is onderdeel van de beleving. Aan de hand van de menugangen presenteren wij een keur aan producten. Zowel zelfgemaakte- als convenienceproducten, waarmee u gerechten een persoonlijke en creatieve twist kunt geven.


Beschrijving:
Deze workshop biedt u allerlei creatieve ideeën. De presentatie van het gerecht wordt attractiever en het genieten wordt naar een hoger niveau getild, zonder afbreuk te doen aan smaak en portionering. Kortom, soms geeft minder meer smaak en beleving en LESS IS MORE.


Voor wie bestemd:
Horecaondernemers en koks die zich meer willen toeleggen op de meerwaarde en het resultaat van creatief garneren. Kortom, een leerzame workshop waarin food en non food een harmonieuze rol zullen spelen, om het perfecte plaatje te creëren.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Horeca stadswandeling Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01
Dagen
uren
Minuten
seconden