De kleine kaart

maandag, 11 feb 2019

10:00 – 14:00

Daar waar vroeger het verschil tussen de kleine- en grote kaart duidelijk was, is er steeds meer sprake van blurring. Wij nemen u mee in een inspiratieproeverij, waarin trendy en authentieke schotels worden gepresenteerd voor iedere doelgroep.


Inleiding:
Wij eten steeds vaker als we daar zin in hebben. Hierdoor zijn de eetmomenten aan het veranderen en krijgen deze momenten een andere functie. Daar waar vroeger het verschil tussen de kleine- en grote kaart duidelijk was, is er steeds meer spraken van blurring. Vooral de lunch wordt steeds vaker losgelaten, waardoor we ons minder houden aan vaste eetmomenten.


Beschrijving:
Wij nemen u mee in een inspiratieproeverij, waarin trendy en authentieke schotels worden gepresenteerd voor iedere doelgroep. Van vegetarische gerechten tot de wereldkeuken laten wij u zien hoe u de kleine kaart kan laten aansluiten bij de minder traditioneel ingestelde gast.


Voor wie bestemd:
Chef koks, koks en ondernemers, die hun kaart eigentijds willen inrichten.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Escape Room

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01
Dagen
uren
Minuten
seconden