Softijscreaties (gewijzigde locatie)

dinsdag, 5 feb 2019

10:00 – 14:00

Bent u ook zo benieuwd naar de laatste trends op softijs-gebied? De consument verwacht steeds meer toegevoegde waarde en meer beleving bij softijs. Softijs is een kansrijke en lucratieve aanvulling op het assortiment.


Inleiding:
Bent u ook zo benieuwd naar de laatste trends op softijs-gebied? De consument verwacht steeds meer toegevoegde waarde en meer beleving bij softijs. De basis wordt in de regel gevormd door heerlijk romig softijs, maar de presentatie ervan is minstens zo belangrijk. Wij presenteren wat uw gast bijzonder aanspreekt en waarop hij zijn keuze gaat bepalen.


Beschrijving:
Softijs creaties gaan pas echt leven met verschillende toppings, hippe toevoegingen en diverse presentatie mogelijkheden. Softijs is een kansrijke en lucratieve aanvulling op het assortiment van fastfood, cafetaria, ijssalon, sportkantine of zwembad. U wordt tijdens deze presentatie geïnspireerd om alles uit de verkoop van softijs en aanverwante artikelen te halen.


Voor wie bestemd:
Ondernemers en medewerkers die zich meer willen onderscheiden met softijscreaties.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

VHC Hoofdkantoor
Noordeinde 99
Hendrik-Ido-Ambacht, 3341 LW

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01
Dagen
uren
Minuten
seconden