Grand desserts

maandag, 18 feb 2019

10:00 – 14:00

De voorbereidingen en het afmaken van desserts en patisserie zijn tijdrovende onderdelen in de keuken. Toch speelt deze menugang een steeds belangrijkere rol, waarbij horecabedrijven zich willen en kunnen onderscheiden.


Inleiding:
Het dessert speelt een steeds belangrijkere rol op de hedendaagse menukaart. Het bolletje ijs van vroeger maakt steeds meer plaats voor composities, bestaande uit meerdere smaken en structuren. De voorbereidingen en het afmaken van desserts en patisserie zijn tijdrovende onderdelen in de keuken.


Beschrijving:
Tijdens deze sessie laten wij u zien hoe u, met redelijk korte voorbereidingstijden, creatieve en aantrekkelijke desserts kunt presenteren.Toch speelt deze menugangen een steeds belangrijkere rol, waarmee horecabedrijven zich kunnen en willen onderscheiden. In deze presentatie ziet u hoe make-off patisserie, in combinatie met zelfgemaakte dessert-onderdelen, een huisgemaakte identiteit kunnen geven aan uw dessertkaart. Daarnaast laten wij tips en tricks zien op het gebied van decoratieve producten, om uw dessert nog meer te laten leven. Zoete gastronomische wijnen,om uw verkoop te bevorderen, zullen ook zeker niet ontbreken.


Voor wie bestemd:
Chefkoks en koks, die geïnspireerd willen worden op het gebied van creatief-aantrekkelijke en economisch-interessante desserts.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Molens van Kinderdijk

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01