Uw digitaal visitekaartje

maandag, 25 feb 2019

10:00 – 14:00

Door het internet kunnen we nu allemaal de concurrentie aan met de grote spelers in de branche, want op internet is iedereen even groot. Zet uw bedrijf op de kaart door te leren waar uw zakelijke website aan moet voldoen anno 2019.


Inleiding:
Bent u online net zo gastvrij als in uw zaak? Het internet is niet meer weg te denken in ons leven. We kunnen nu allemaal de concurrentie aan met de grote spelers in de branche, want op het internet is iedereen even groot. Maar uw gasten verwachten wel dat u online bent, zowel met uw website alsuw digitaal visitekaartje. En uiteraard actief op de verschillende Social Media. Dus online de weg weten en reputatiemanagement online worden een steeds belangrijkere activiteit voor de moderne horecaondernemer.


Beschrijving:
Zet uw bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart, door te leren waar uw zakelijke website minimaal aan moet voldoen. Het belang van Social Media en hoe actief moet u zijn online anno 2019? We helpen u op weg met online reputatiemanagement: hoe krijg je reviews en wat doe je met negatieve beoordelingen. Extra aandacht wordt besteed aan het up to date laten houden van uw website. Er worden handige tips en tools gegeven, aan de hand van diverse voorbeelden, zodat digitale mogelijkheden geen last, maar een lust wordt!


Voor wie bestemd:
Voor ondernemers en ondersteunende personeelsleden, die professioneel actief willen zijn om uw bedrijf als visitekaartje positief online te promoten.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01