Sportief alternatief

maandag, 9 sep 2019

10:00 – 14:00

Er komt enorm veel op je af, ook bij u in de sportkantine? De vraag is echter hoe je het voor sporters- en supporters aantrekkelijk maakt om de sportkantine steeds te blijven bezoeken. Bent u als bestuurder of vrijwilliger hiervoor verantwoordelijk? Schrijf u samen in!


Inleiding: Er komt enorm veel op je af, ook bij u in de sportkantine? Tegenwoordig heeft vrijwel iedere sportvereniging een gezellige kantine. Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven het samen nagenieten in de kantine. Een rondje ‘bier en bal’ is op zo’n middag of avond al gauw besteld. De vraag is echter hoe je het voor sporters- en supporters aantrekkelijk maakt om de sportkantine steeds te blijven bezoeken. De keuze van het assortiment eten en drinken speelt hierbij een belangrijke rol. Dit is de laatste jaren flink veranderd. Niet alleen pils, maar een ruim assortiment seizoens- en non alcoholische dranken, niet alleen de bekende bitterbal, broodje of andere snacks, maar een ruime keuze uit verschillende hapjes, borrelplanken of zelfs kleine gerechten.


Beschrijving: Deze inspirerende presentatie gaat over het aanbieden van drank en food in de moderne kantine. Daarbij is een grotere vraag naar gevarieerde en verantwoorde producten actueel. Voor bestuurders en beheerders ligt er een belangrijke taak om zich te verdiepen in het aanbod van producten, voor ieder wat wils. Wij willen u graag informeren en inspireren wat die (nieuwe) mogelijkheden zijn.


Voor wie bestemd: Bestuurders en beheerders van de moderne sportkantine.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Fietstocht door Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01