Laat je terrassen!

maandag, 25 mrt 2019

10:00 – 14:00

Is uw terras al klaar voor het nieuwe terrasseizoen? De lente is net begonnen en het voorjaar staat als het ware voor de deur. De uitgelezen tijd om eens goed na te gaan denken wat u dit seizoen met uw terras denkt te gaan doen.


Inleiding:
Is uw terras al klaar voor het nieuwe terrasseizoen? De lente is net begonnen en het voorjaar staat als het ware voor de deur. De uitgelezen tijd om eens goed na te gaan denken wat u dit seizoen met uw terras denkt te gaan doen. Welke hippe nieuwe rosé wijn gaan we op de kaart zetten? Wat gaat het mooie zomerbier worden? Een frisse cocktail of mocktail? Welke fingerfood- en foodsharing plateaus gaan we onze gasten presenteren? Een mooie frisse salade? Een stukje life-cooking op het terras, met heerlijke grill/bbq gerechten? Of een overheerlijke coupe ijs, waar iedereen bij het zien ervan, trek krijgt?


Beschrijving:
Niet alleen u, maar ook uw collega-ondernemers zullen weer hun uiterste best gaan doen om hun terrassen vol te krijgen met gasten. Hierdoor zal het onderscheiden een grotere rol gaan spelen. De consument zal keuzes gaan maken op welke terrasstoel hij of zij graag willen gaan zitten. Aankleding, terraskaart, netheid en presentatie zijn hierbij de kernwoorden.Tijdens deze workshoplaten wij u kennismaken (en inspireren wij u) met een keur aan hippe terras producten, geven wij u tips & tricks en adviseren wij u over de laatste trends. Uiteraard zal een proeverij van spijzen en dranken onderdeel zijn van deze leerzame workshop. Dus schrijf u zo snel mogelijk in om deze workshop niet te missen.


Voor wie bestemd:
Horecaondernemers, keukenverantwoordelijken en bedieningsmedewerkers, die enthousiast zijn om het aankomende terrasseizoen goed en succesvol te starten.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01