Street- en Festivalfood

maandag, 1 apr 2019

10:00 – 14:00

Streetfood zie je tegenwoordig zeker niet alleen meer op straat. Aan de hand van diverse voorbeelden laten we u zien hoe u, met relatief weinig handelingen en kwalitatief hoogwaardige producten, trendy en eigentijdse gerechten kunt serveren.


Inleiding:
Streetfood zie je tegenwoordig zeker niet alleen meer op straat. Eetkraampjes, hippe foodtrucks, maar ook echte streetfoodrestaurants en foodhallen hebben zich de afgelopen jaren overal in het land gevestigd. Streetfoodconcepten groeien gestaag, met vele initiatieven, bijeenkomsten en festivals.


Beschrijving:
Aan de hand van diverse voorbeelden laten we u zien hoe u, met relatief weinig handelingen en kwalitatief hoogwaardige producten, trendy en eigentijdse gerechten kunt serveren. Veelal komt de inspiratie voort uit Noord, Midden en Zuid Amerika, maar vergeet vooral de Aziatische landen niet, waar Streetfood al helemaal niet meer weg te denken is.


Voor wie bestemd:
Chef koks, koks en ondernemers, die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Street- en festivalfood.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Historische binnenstad Dordrecht

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01