Creatieve primeur toepassingen

maandag, 10 apr 2017

10:00 – 14:00

In deze inspirerende workshop komen veel primeurs aan bod, worden ze benoemd en laten wij de verschillende bereidingen en toepassingen zien.


Inleiding:
De eerste groenten van het nieuwe seizoen worden primeurs genoemd. In tegenstelling tot fruit, waar men spreekt van nieuwe oogst. Niets zorgt voor meer variatie en smaaksensatie dan de groenten van het nieuwe seizoen. Primeurs zijn in de regel een dag na hun oogst al verkrijgbaar bij de groothandel. Verser kan het niet en deze groenten laten zich dan ook graag vers eten.


Beschrijving:
Omdat de primeurs zo jong geoogst worden, is hun structuur niet bestand tegen een lange bewaartijd. Primeurgroenten zorgen op die manier voor heerlijke pluk-de-dag-gerechten. In een tijdperk, waar groenten het hele jaar door worden aangeboden, tonen ze ons, dat er nog steeds seizoenen zijn. In deze inspirerende workshop komen veel primeurs aan bod, worden ze benoemd en laten wij de verschillende bereidingen en toepassingen zien.


Voor wie bestemd:
Horecaondernemers en koks die geïnspireerd willen worden door al het moois wat dit seizoen te bieden heeft.


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, telkens de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze geplande activiteiten. Onderstaand treft u de mogelijkheden waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteiten vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Horeca stadswandeling Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01