Have a ‘COOL’ break

maandag, 2 mrt 2020

09:30 – 15:00

Waarom alleen softijs in de warme zomermaanden en in de winter de machine op uit? We kunnen zoveel creatiever zijn met softijs, het hele jaar rond. Niet alleen in de fastfood, maar ook in de restauratieve sector.


Inleiding:
Bent u ook zo benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met softijs? Waarom alleen softijs in de warme zomermaanden en in de winter de machine op uit? We kunnen zoveel creatiever zijn met softijs, het hele jaar rond. Het traditionele softijsje in een hoorntje, bakje of beker zal niet snel verdwijnen, maar de consument van vandaag, uw gast, wil meer. Die wil verrast worden. En voor u als ondernemer de taak om hierop in te spelen en onderscheidend te blijven.


Beschrijving:
Softijs is een extreem luchtige ijssoort. Uniek omdat het ijs altijd vers is. Dit in vergelijking met schepijs wat soms dagen in de ijsvitrine staat. Vaak wordt gedacht dat softijs alleen in de fastfoodbranche thuis hoort, maar is dat echt zo? Het is een prima basisproduct dat zich leent voor toppings en garnering, maar ook als ingrediënt voor een heerlijk dessert, een trendy taart of als ‘gevuld koekje’ bij de koffie. Trends in smaken zijn bij u bekend, maar er zijn natuurlijk genoeg kansen om meer softijs te verkopen en uw gast te verrassen. Wij inspireren u graag tijdens deze bijzondere presentatie.


Voor wie bestemd:
Ondernemers en medewerkers die zich meer willen onderscheiden met softijs


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

VHC hoofdkantoor
Noordeinde 99
Hendrik-Ido-Ambacht, 3341 LW

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, gedurende voorjaar- en zomer te annuleren.

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten in najaar en winter 2020, mits de omstandigheden dit dan ook toelaten.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden gedurende het tweede halfjaar van 2020. Wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk!

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden