La Dolce Vita

woensdag, 9 okt 2019

10:00 – 14:00

Als we spreken van La Dolce Vita, dan hebben we het over het goede leven. Met deze inspirerende presentatie willen wij Italië een stukje dichterbij halen op culinair gebied, met al het moois wat dit prachtige land te bieden heeft.


Inleiding:
Als we spreken over La Dolce Vita, dan hebben we het over het goede leven. Italianen verstaan hierbij, onder andere, het samenzijn met familie en vrienden en daarbij mag lekker eten en drinken niet ontbreken. De mediterrane invloeden zijn al heel lang geleden naar ons overgewaaid en komen nog steeds voor op de hedendaagse menukaart.


Beschrijving:
Met deze inspirerende presentatie willen wij Italië een stukje dichterbij halen op culinair gebied, met al het moois wat dit prachtige land te bieden heeft. Onder andere kaas, antipasti, bitter aperitieven en authentieke gerechten van diverse Italiaanse regios’s, welke wij op hedendaagse wijze hebben bereid, zullen we aan u presenteren. Ook een heerlijk Italiaans wijntje zal niet ontbreken.


Voor wie bestemd:
Ondernemers en (chef-)koks


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

Historische binnenstad Dordrecht

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01