Excursie Didess

donderdag, 24 okt 2019

09:30 – 18:00

Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019 organiseert het Kreko Experience Center een vakgerichte excursie naar de firma Didess te Antwerpen. Een zeer leerzame excursie met als thema: inspireren en combineren van diverse elementen.


Inleiding:
Op woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019 organiseert het Kreko Experience Center een vakgerichte excursie naar de firma Didess. Een zeer leerzame excursie met als thema: inspireren en combineren van elementen. Een demo vol inspirerende gerechtjes en desserts, samengesteld uit de producten van Didess, R&D Food Revolution en 100% chef.


Beschrijving:
U bent van harte uitgenodigd om met ons de laatste trends, innovaties en inspiraties te gaan bekijken, en uiteraard te proeven, in de splinternieuwe demoruimte van Didess te Antwerpen. Afgelopen jaren hebben zij veel professionele chefs en horecaondernemers mogen ontvangen voor spectaculaire demo’s van Dirk Peeters of van Luc van den Bergh. Tijdens deze praktische presentatie maakt u kennis met de bestaande- en nieuwste producten van Didess, gecombineerd met hippe presentatie technieken.


Voor wie bestemd:
Chef koks, koks en ondernemers, die geïnteresseerd zijn in hetgeen de zee allemaal te bieden heeft.


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

VHC Kreko groep
Distriboulevard 5
Zevenbergen (Moerdijk), 4761 RZ

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01