De kracht van combineren

maandag, 25 nov 2019

10:00 – 14:00

Smaakcombinaties zijn niet altijd een feestje! Het ervaren van smaak is meer dan enkel en alleen proeven in de mond. U leert op welke wijze verschillende zintuigen het smaakgeheugen en de smaakpapillen elkaar beïnvloeden.


Inleiding:
Combinaties van smaken zijn niet altijd een feestje! Smaakcombinaties ervaren is veel meer dan enkel en alleen smaken proeven in de mond. Gasten willen steeds meer verrast worden met nieuwe smaakcombinaties. U wordt meegenomen in de wereld van gastronomische smaakkunde en compositieleer.


Beschrijving:
U leert op welke wijze verschillende zintuigen het smaakgeheugen en de smaakpapillen elkaar beïnvloeden. U wordt gestimuleerd om out of the box te denken en los te komen van de dagelijkse manier van denken, als je nieuwe gerechten creëert, of bestaande gerechten wilt aanpassen. Tevens leert u onbevooroordeeld naar recepten te kijken en een eigen signatuur te geven aan recepten door ingrediënten anders te verwerken, passende pairing of andere keukentechnieken toe te passen. Een creatief proces van receptontwikkeling, met als doel een combinatie naar een hoger culinair niveau te tillen, waarbij de smaakervaring voor de gast prioriteit heeft.


Voor wie bestemd:
Voor ambitieuze keuken professionals


Events:
Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen.

SS Rotterdam

Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01