Have a ‘COOL’ break

dinsdag, 3 mrt 2020

09:30 – 15:00

Waarom alleen softijs in de warme zomermaanden en in de winter de machine op uit? We kunnen zoveel creatiever zijn met softijs, het hele jaar rond. Niet alleen in de fastfood, maar ook in de restauratieve sector.


Inleiding:
Bent u ook zo benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen met softijs? Waarom alleen softijs in de warme zomermaanden en in de winter de machine op uit? We kunnen zoveel creatiever zijn met softijs, het hele jaar rond. Het traditionele softijsje in een hoorntje, bakje of beker zal niet snel verdwijnen, maar de consument van vandaag, uw gast, wil meer. Die wil verrast worden. En voor u als ondernemer de taak om hierop in te spelen en onderscheidend te blijven.


Beschrijving:
Softijs is een extreem luchtige ijssoort. Uniek omdat het ijs altijd vers is. Dit in vergelijking met schepijs wat soms dagen in de ijsvitrine staat. Vaak wordt gedacht dat softijs alleen in de fastfoodbranche thuis hoort, maar is dat echt zo? Het is een prima basisproduct dat zich leent voor toppings en garnering, maar ook als ingrediënt voor een heerlijk dessert, een trendy taart of als ‘gevuld koekje’ bij de koffie. Trends in smaken zijn bij u bekend, maar er zijn natuurlijk genoeg kansen om meer softijs te verkopen en uw gast te verrassen. Wij inspireren u graag tijdens deze bijzondere presentatie.


Voor wie bestemd:
Ondernemers en medewerkers die zich meer willen onderscheiden met softijs


Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

VHC hoofdkantoor
Noordeinde 99
Hendrik-Ido-Ambacht, 3341 LW

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Wijzigingen Agenda Kreko Experience Center Ridderkerk

Naar aanleiding van de genomen maatregelen, bij de bestrijding van het Corona virus door de Nederlandse overheid, hebben wij ook de agenda aangepast van de workshops in ons Kreko Experience Center te Ridderkerk.

 

De navolgende workshops zullen helaas GEEN doorgang vinden:

 

Woensdag 18 maart 2020 – Wereldse keukengemakken
Maandag 23 maart 2020 – Over de top !
Woensdag 25 maart 2020 – Over de top !
Maandag 30 maart 2020 – Roast – it
Woensdag 1 april 2020 – Roast – it
Maandag 6 april 2020 – Uw kaart als verkoopmiddel
Maandag 20 april 2020 – In de hoofdrol: de aardappel

 

Zodra er aanleiding is en/of de situatie wijzigt, zullen wij u dit uiteraard mededelen!

Excuses voor het ongemak, maar we rekenen op uw aller begrip