Koken anno 2020 ‘met een twist’

woensdag, 13 mei 2020

10:00 – 14:00

Een masterclass die bol staat van inspiratie, de laatste trends en de verschillende technieken van nu. Onderwerpen als verrassende smaken, kookgemakken, toepasbaarheid, presentatie en pairing spelen hierbij een grote rol. Inleiding: Wij nodigen u graag uit voor een culinaire- en inspirerende reis door de restaurantkeuken anno nu. Tijdens deze masterclass gaat u ontdekken wat de hedendaagse kooktechnieken zijn, worden primeurgroente- en seizoen gerelateerde producten behandeld. Tevens gaan wij het uitgebreid over “Vega” hebben en tonen wij u het gemak- en nut van convenience producten. Hoe gaat u om met waste-verwerking en nog veel meer. Allerlei onderwerpen en thema’s waar u inspiratie en voordeel uit kunt halen, welke mogelijk bruikbaar zijn binnen uw eigen onderneming. Beschrijving: In samenwerking met Unilever Nederland organiseren wij deze masterclass die bol staat van inspiratie, de laatste trends en de verschillende technieken van nu. Onderwerpen als verrassende smaken, kookgemakken, toepasbaarheid, presentatie en pairing spelen hierbij een grote rol. Daarbij tonen wij u moderne kooktechnieken zoals het koken- en roken op BBQ of Grill, het drogen van producten, fermenteren en de Sous-Vide techniek. Wij zullen u verrassen met een proeverij van onder andere enkele klassieke gerechten, maar dan met een moderne twist. Ons doel is om u weer naar huis te laten gaan met en positief gevoel en de nodige inspiratie voor uw nieuwe menukaart of wisselend weekmenu. Voor wie bestemd: Ondernemers, chefkoks en koks Events: Om het aangename met het nuttige te verenigen bieden wij u, na afloop van de workshop, de mogelijkheid om deel te nemen aan een geplande activiteit. Onderstaand treft u de activiteit waaraan u kunt deelnemen. Deze activiteit vindt u terug op het inschrijfformulier en op de activiteitenpagina. U kunt bij het invullen van dit formulier aangeven of u aan deze activiteit wilt deelnemen. Varen door de Biesbosch Deelname is kosteloos, maar bij inschrijving vragen wij u wel om ook daadwerkelijk deel te nemen aan de activiteit. Bij eventuele wijzigingen of andere relevante zaken zullen we u hierover tijdig informeren.

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 2
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, gedurende voorjaar- en zomer te annuleren.

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten in najaar en winter 2020, mits de omstandigheden dit dan ook toelaten.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden gedurende het tweede halfjaar van 2020. Wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk!

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden