dinsdag, 6 okt 2020 – zondag, 6 okt 2019

10:00 – 14:00

Waarom wordt er nog (te) weinig met een mooie bierkaart gewerkt? Wat zijn uitstekende bier-spijs combinaties en welke bieren zijn uitermate geschikt om mee te koken?


Inleiding:
De vraag naar mooie binnen- en buitenlandse bieren blijft stijgen. Een goede bierkaart is tegenwoordig dan ook onmisbaar voor ieder horecabedrijf. Om uw gasten zo goed mogelijk te bedienen, zorgt u voor een weloverwogen selectie uit het enorme bieraanbod. En wat te denken van koken met bier? Bier vormt een goede basis voor een combinatie met bijvoorbeeld vis-, vlees-, gevogelte- en schaaldieren, maar ook bij diverse desserts. U zult het allemaal gaan ervaren!


Beschrijving:
Tijdens deze inspiratie dag staat (speciaal)bier centraal. Het hedendaagse aanbod bieren is zeer uitgebreid en niet alleen gebrouwen om te drinken. Speciaal bieren hebben een pittige fris- en fruitigheid, zijn vaak erg kruidig, soms wat bitter en/of zacht-zoet. Karakters, die in of bij verschillende gerechten, zeer goed passen. Tevens zullen wij u inspireren en informeren over de mogelijkheden van bierpairing. Welk smaakvol biertje past uitstekend bij een dito gerecht, of andersom? Kortom, een inspiratie dag waarbij de smaakintensiteit van bier centraal staat.


Voor wie bestemd:
Brasserie, Restaurant en Catering

Evenementslocatie

Experience Center (2e verdieping Paviljoen Struis)
De Schans 2
Ridderkerk, 2983 GT, (volg de borden Fast Ferry)

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit event.

Max. aantal personen: 1
EUR 0.01

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, tot een nader te bepalen datum, te annuleren.

 

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten als de situatie dit toelaat.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden en wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk! Uitstel is echter nog geen afstel.

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden