Historische binnenstad Dordrecht
augustus 21, 2017
Stoomschip (SS) Rotterdam
augustus 21, 2017

Locatie: Parkhaven Rotterdam

 

Rotterdam is de laatste jaren ongekend populair geworden! Ook de internationale pers raakt niet uitgepraat over “de Coolste stad van Europa”. Stadsgids Eveline van Wanrooij laat u, onder het genot van levendige verhalen, vol ietwat schunnige bijnamen en smeuïge anekdotes, meer zien van Rotterdam. De wandeling begint in een prachtige 19e eeuwse wijk en loopt via de Culturele As en het trendy uitgaansgebied Witte de With, naar de Coolsingel en de Markthal. Ondertussen zal het vocabulaire van de gasten uitgebreid worden met wat mooie Rotterdamse termen en technieken. Ojajoh? Bij de Markthal eindigt de wandeling en neemt Eveline afscheid van u.

 

– U vertrekt vanaf het Kreko Experience Center (de Schans) Ridderkerk, met de waterbus, richting Rotterdam Erasmusbrug. De waterbus vertrekt om 14.25 uur (aankomst 14.55 uur)
– U wordt opgewacht door onze gastvrouw, die tevens als gids zal fungeren. De Horeca Stadswandeling Rotterdam duurt ongeveer 1,5 uur en eindigt, zoals gezegd, bij de Markthal
– Na een kijkje in deze nieuwe hal, loopt u terug naar de waterbus, welke om 16.55 uur zal vertrekken naar Ridderkerk. Verwachtte aankomsttijd is 17.25 uur

** Vanaf de Markthal naar op opstappunt Rotterdam Erasmusbrug is het nog een stukje lopen en moet u de “weg weten”! Uiteraard zet Eveline u op het juiste spoor!

 

U kunt natuurlijk overwegen om na de Horeca Stadswandeling (eindigt bij Markthal) nog in Rotterdam te blijven, om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen. De gastvrouw zal u zowel de route naar de waterbus, alsmede de vertrektijden van de waterbus uitleggen.