Molens van Kinderdijk
augustus 23, 2017
Heen en weer
september 22, 2017

Locatie: Haven Rotterdam

 

Rotterdam Havenrondvaart: Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen, beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Kortom: ervaar één van de grootste havens ter wereld!

 

– U vertrekt vanaf het Kreko Experience center (de Schans) Ridderkerk, met de waterbus, naar Rotterdam Erasmusbrug. De waterbus vertrekt om 14.25 uur (aankomst 14.55 uur)
– U wandelt naar de Spido rondvaartboot en gaat aan boord voor de havenrondvaart
– De vertrektijd van de havenrondvaart is 15.30 uur en de tocht duur 75 minuten
– Onder normale omstandigheden heeft u nu TIEN minuten om op de waterbus richting Ridderkerk te stappen, die om 16.55 zal vertrekken
– De aankomsttijd in Ridderkerk staat dan gepland om 17.25 uur

 

U kunt natuurlijk overwegen om na de rondvaart op de Spido boot nog in Rotterdam te blijven en op eigen gelegenheid de stad verder te ontdekken.Wij zullen er voor zorgen dat u tijdig in het bezit bent van de vertrektijden van de waterbus vanaf de Erasmusbrug (en eventueel de laatste afvaart)Het einde van de rondvaart op de Spido boot, is tevens het officiële eind van dit event.

 

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, tot een nader te bepalen datum, te annuleren.

 

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten als de situatie dit toelaat.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden en wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk! Uitstel is echter nog geen afstel.

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden